Gravox gravírozás | Tábla gravírozás
15125
page,page-id-15125,page-child,parent-pageid-14956,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Tábla gravírozás

Tábla gravírozás

Cégtáblák, névtáblák, információs táblák gravírozása színes műanyagból, eloxált alumíniumból, rézből vagy rozsdamentes acélból.

A színes műanyagtábla esetén a két színű műanyag tábla felső rétegét gravírozzuk meg, így az alatta található más színű réteg előbukkanásával jelenik meg a felirat, logó.

Az eloxált alumínium tábla esetén a néhány tized milliméter mélységre gravírozott feliratot, logót kifestjük a megadott színekkel, így színesben jelenik meg a gravírozás.

A rozsdamentes acél tábla esetén a néhány tized milliméter mélységre gravírozott feliratot, logót kifestjük a megadott színekkel, ezáltal színesben jelenik meg a gravírozás.

A réz tábla esetén a néhány tized milliméter mélységre gravírozott feliratot, logót kifestjük a megadott színekkel, így színesben jelenik meg a gravírozás, amelyet utána védőlakkal látunk el.

A vörösréz tábla esetén a néhány tized milliméter mélységre gravírozott feliratot, logót antikoljuk, így olyan hatást érünk el, mintha bronz tábla lenne. Öntött táblák esetén az előzőekben már említett öntőszerszámot az öntöde beformázza, majd megönti a bronz táblát. Az öntés után cizellálja és antikolja.

Öntött bronz tábla készítése: Megadott szöveggel, grafikával meggravírozott öntőszerszámról kerül leöntésre a bronz tábla. Az így készített táblán a feliratok nagy plasztikával rendelkeznek.