Gravox gravírozás | Szerszámok, sablonok készítése
15114
page,page-id-15114,page-child,parent-pageid-14956,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Szerszámok, sablonok készítése

Szerszámok, sablonok készítése

Vállaljuk öntőszerszámok elkészítését homoköntéshez.

Homoköntéshez öntőszerszámok elkészítését vállaljuk. A szerszám plasztikusan ábrázolja a megönteni kívánt logót, feliratot.

Jelöléshez acél beütőszerszámok elkészítése edzett acélból. Szövegek, logók festéséhez festő-fújósablon elkészítése műanyagból vagy alumíniumból egyaránt.

Korlátozott felhasználás esetén a műanyagot javasoljuk, tartós felhasználás esetén az alumínium sablont. A sablonból kivágjuk a festeni kívánt szöveget, logót úgy, hogy a betű belsőket, a logók belső részét bekötjük, hogy a felirat vagy logó egyben maradjon (ládabetű alkalmazása).

Viasz pecsétnyomó készítése: réz magba belemarjuk a monogramját, logóját vagy családi címerét amellyel borítékját, borát vagy egyéb tárgyát tudja személyessé tenni, megjelölni.

Szikraforgácsoló bélyegek készítése : vörösréz elektródába belemarjuk a szükséges feliratot, logót amelyet szikrafórácsolással tud megjeleníteni acél szerszámokban.

Bőr égető szerszám: sárgarézbe bele gravírozzuk a kívánt feliratot, logót amelyet megfelelően felmelegítve bőrbe vagy fába bele tud égetni a szerszám segítségével.